Neem even het huisreglement door

Minicrèche Zwilly-Zwolly - Wuustwezel - WerkwijzeZoals ieder kinderdagverblijf hebben ook wij een soort huisreglement. In Wuustwezel staat minicrèche Zwilly-Zwolly bekend als een plek waar kinderen zich echt thuis kunnen voelen. Alle kinderen van twee maanden tot en met zes jaar zijn hier in goede handen.

Zwilly-Zwolly, de leukste plek voor uw kind

Waar maakt uw kind zijn eerste vriendjes? Bij ons kinderdagverblijf natuurlijk! U kunt met een gerust hart gaan werken, want uw kind is de hele dag in de goede handen van ons professionele team. Ravotten met andere kinderen, op tijd en stond een deugddoend dutje, een lekker en gezond hapje, … Uw kind komt echt niets tekort bij ons! Bovendien is minicrèche Zwilly-Zwolly een uiterst veilige en gezellige omgeving.

Onze werkwijze

Volgens ons huisreglement ontvangen we de kindjes minstens twee dagen per week in onze kinderopvang. Als het kindje naar de kleuterschool mag, dan kan uw kapoen hier ook nog terecht vanaf één dag per week. Dit is bijvoorbeeld aan te raden om af en toe eens een dutje te kunnen doen. Zo went uw spruit beter aan de nieuwe school. Ook is het mogelijk om enkel opvang aan te vragen tijdens de vakantieperiodes.

Dagindeling

We starten elke dag vanaf 7 uur ’s ochtends. We kunnen in functie van de behoeften van de kindjes wat van ons schema afwijken. Zo staan er telkens enkele grote en kleinere activiteitenop het programma, zoals zingen en knutselen, of samen bellenblazen. Op vaste momenten staan er dutjes ingepland, maar voor de kleinsten onder ons bekijken we per kind wanneer ze er nood aan hebben. Afhalen van uw kleine sloeber kan ten laatste om 19 uur. We communiceren dan ook even naar u als ouder over de ontwikkelingen van uw kind.

Contact opnemen

Bekijk zeker even de foto’s van onze crèche en overtuig uzelf van dit kleine paradijs in Wuustwezel. Verzeker uw kind vandaag nog van een plaatsje in het warme nest van minicrèche Zwilly-Zwolly en reserveer meteen!

Back to Top